Novice

19. TEM Slovenia Youth&Junior International

19. TEM Slovenia Youth&Junior International

Pa je za nami že 19. izvedba tradicionalnega TEM Slovenia Youth&Junior International. Tudi letos je bila udeležba visoka in je štela kar 270 igralcev iz 14 držav. Tekmovanje je bilo uspešno izvedeno iz organizacijskega ter tudi tekmovalnega vidika.
Največ zaslug za to so imeli starši, sponzorji, in ožja ekipa “pomagačev” ter seveda igralci, ki so nas razveselili z novimi uspehi.

Na Youth turnirju se je v kategoriji do 11 let najbolje odrezal Matevž Herman, ki je osvojil 3. mesto med posamezniki. V kategoriji do 13 let pa je Anej Cizelj osvojil kar dve medalji in sicer bronasto med posamezniki ter srebrno skupaj z Jakom Ivančičem v dvojicah. Tudi v kategoriji do 15 let smo osvojili medaljo in sicer zlato, ki je pripadla Domnu Lazniku v dvojicah skupaj z Egipčanom Mohamedom Abdelkadrom. Tudi ostale tekmovalce velja pohvaliti, še posebej tiste najmlajše za pogumno igro na takem tekmovanju.

ostali rezultati

Na Junior tekmovanju pa je bila od naših razred zase Ema Cizelj, ki je osvojila kar dve srebrni medalji. V mešanih parih se je skupaj z Mihom Ivaničem prebila vse do finala, kjer sta naletela na premoč Nizozemskega mešanega para. Prav tako je v dvojicah skupaj s Katarino Beton zaigrala v finalu ter klonila proti Turški navezi. Imeli pa smo tudi nekaj četrtfinalnih dvobojev in sicer: Žan Laznik in Aljaž Ferk ter Urban Herman in Martin Cerkovnik v moških dvojicah, Ema Cizelj posamezno, Sebastijan Miklič in Katarina Beton v mešanih parih.

ostali rezultati

Čestitke vsem tekmovalcem!

[nggallery id=87]

Share this post