Novice

TRI KOLAJNE NA ZADNJEM LETOŠNJEM TURNIRJU

TRI KOLAJNE NA ZADNJEM LETOŠNJEM TURNIRJU

V nedeljo smo se Mirnčani odpravili na zadnji turnir v tem letu. Proti Mariboru smo se odpravili s šestimi igralci in na koncu uspeli domov prinesti tri kolajne in nekaj solidnih uvrstitev.

Najdlje se je prebil Nik Zupančič v igri mešanih dvojic U-15, kjer je skupaj z Marušo Vračar (BK Olimpija Ljubljana) osvojil drugo mesto. V finalu sta morala priznati premoč štajerski navezi Frank/Masten (BK Branik Maribor).

Drugo kolajno je za Mirnčane priigral Tim Škrlj v kategoriji fantje posamezno U-11. Tim je bil v polfinalu nemočen, v tekmi za tretje mesto pa je pokazal dobro igro in si priigral svojo prvo kolajno na državnem turnirju. V isti disciplini je 5. mesto osvojil Dan Križman, v svojem krstnem nastopu pa je Tevž Ornik uspel priti tudi do svoje prve zmage.

Še zadnjo kolajno pa smo si priborili in prigarali v kategoriji fantje posamezno U-15. Dobil jo je Matevž Herman, bila je bronasta. Matevž je prikazal dobro igro predvsem v četrtfinalu proti Bizjaku in v tekmi za tretje mesto, kjer je ugnal Trojanška iz Medvod po treh setih. Peto mesto je na koncu dodal še Nik Zupančič.

Omeniti je potrebno še Nežo Krištof, ki je prikazala odlično igro in se uspela prebiti kar dvakrat v polfinale, a je obakrat končala na nehvaležnem četrtem mestu, tako v igri posamezno, kakor tudi mešanih dvojicah skupaj s Timom Škrljem.

Tudi na tem turnirju smo bili Mirnčani okrnjeni saj so doma ostali zaradi bolezni kar trije tekmovalci.

Mirnski badmintonisti pa se ob tej priložnosti zahvaljujemo vsem, ki nas podpirate in navijate za naš klub, ter vam želimo vesele božične praznike in srečno novo leto. Se vidimo naslednje leto!

En, dva Mirna!

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=6A3C9804-0AE0-4D4F-AFFF-48FC09ACA282

img_9829 img_9832 img_9834 img_9835 img_9836

 

A.T.

Share this post