Novice

NOVA ČLANSKA MEDALJA IZ BOLGARIJE

NOVA ČLANSKA MEDALJA IZ BOLGARIJE

Začela se je tudi že tekmovalna sezona za naše igralce. Naša tri dekleta so se odpravila na svetovni pokal v Bolgarijo, kjer so najprej odigrale mladinski turnir, nato pa še članskega.

Na mladinskem tekmovanju se je v igri posamezno uspelo uvrstiti med 16 najboljših Emi Cizelj in Nastji Stovanje. Prva je nato izgubila proti tajki Chamnatkan v dveh setih, Nastja pa je morala v treh setih priznati premoč Rusinji Semenovi.

V igri dvojic je največ dosegla Nika Arih skupaj s Petro Polanc iz Medvod, saj sta se uspeli prebiti med osem najboljših, kjer sta morali nato v četrtfinalu priznati premoč dansko-francoski navezi Jakobsen/Hoyaux po treh napetih setih.

V mešanih dvojicah je nastopila le Nika Arih skupaj z Miho Ivaničem, ki pa sta kot druga nosilca izgubila nepričakovano že v drugem krogu tekmovanja.

Na članskem turnirju smo se odrezali bolje, saj smo domov prinesli celo eno medaljo, kar je izvrsten uspeh. Prigarala jo je Nika Arih v paru z Ivaničem v mešanih dvojicah, bila je bronasta. V polfinalu sta bila od njiju boljša Ivanov in Evgenova iz Rusije. Za Niko je to letos že tretja medalja na članskem turnirju.

V igri posameznic se je preko kvalifikacij uspelo v glavni del tekmovanja uvrstiti le Emi Cizelj, ki je naslednji dan nato morala priznati premoč Danki Holmboe Dahl v prvem krogu.

Ženske dvojice so prinesle kar dva dobra rezultata. Naveza Stovanje/Cizelj se je uspela uvrstiti v drugi krog tekmovanja, medtem ko sta Nika in Petra šli še korak dlje in se uvrstili v četrtfinale, kjer sta morali priznati premoč zmagovalkam turnirja, turkinjam Fere in Kilic v dveh setih.

Punce se že v četrtek odpravljajo na svetovni mladinski pokal v Romunijo, naslednji teden pa še skupaj s fantovsko zasedbo na Slovaško. O rezultatih boste kot vedno tudi obveščeni.

imageimageimageimageimageimageimageimage

LINK DO MLADINSKIH RETULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=07E73CDC-D3D2-43CF-8764-A22F1CC443A9

LINK DO ČLANSKIH REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=7201CBA3-263E-45B0-BA28-E1CDF1110EE1

 

A.T.

Share this post