Novice

TIM ŠKRLJ (2x) IN TEVŽ ORNIK DRŽAVNA PRVAKA DO 15 LET

TIM ŠKRLJ (2x) IN TEVŽ ORNIK DRŽAVNA PRVAKA DO 15 LET

Na Mirni se je v nedeljo zbralo skoraj 60 tekmovalcev iz cele Slovenije, kateri so se pomerili za naslov Državnega prvaka. V petih disciplinah smo videli nekaj izjemnih dvobojev in napetih iger.
V dopoldanskem času so se pomerili v mešanih dvojicah, kjer ni prišlo do nobenega presenečenja. Državna prvaka sta brez večjih težav postala Tim Škrlj (BK Mirna) in Iva Koša (BK Mladost Lendava). V finalu sta ugnala Cerarja (BK Medvode) in Aličevo (BK Olimpija) v dveh setih in zasluženo slavila.
Med posameznicami se je od Mirnčank najbolje odrezala Zara Šenica, ki je osvojila bronasto medaljo. Klubski uspeh je s 5. mestom dopolnila Lana Livk.
Pri fantih se je najbolje tokrat odrezal Tevž Ornik s srebrno kolajno.
Zadnja tekma med posamezniki je poskrbela za pravo napetost v dvorani, saj smo gledali tri izjemno napete sete. V zadnjem setu pa je odločal celo podaljšek, kjer je imel več zbranosti Cerar iz Medvod in tako zasluženo slavil. Slednji je v polfinalu ugnal še enega Mirnčana. Tako je tretje mesto na koncu pripadlo Timu Škrlju. Med deset najboljših se je z devetim mestom uvrstil še Tim Anzelj.
Med dekliškimi dvojicami sta medaljo zopet priigrali Lana Livk in Zara Šenica. Na koncu sta se morali zadovoljiti z bronasto kolajno.
Pri fantih sta bila brez prave konkurence domačina Tevž Ornik in Tim Škrlj. V finalu nista nasprotnikom dala večjih možnosti in zasluženo slavila v dveh setih. Še solidno uvrstitev je uspela Timu Anzlju, ki je skupaj z Mattiasom iz Bit-a osvojil 5. mesto.

Share this post