Novice

NA GENERALKI PRED DRŽAVNIM PRVENSTVOM DOBRA FORMA MIRNČANOV

NA GENERALKI PRED DRŽAVNIM PRVENSTVOM DOBRA FORMA MIRNČANOV

Pretekli vikend smo mirnski badmintonisti na 3. A in B turnirju v Medvodah zopet dosegli vrhunske rezultate, saj smo skupaj stali na stopničkah kar 8 krat!

Pri najatraktivnejši disciplini moški posamezno je Matevž Bajuk s svojo taktično zrelo igro klonil šele v finalu proti medvoškemu zvezdniku Mihi Ivaniču. Gasper Krivec je v igri za 3. mesto žal izgubil in se tako uvrstil na končno 4. mesto.
V disciplini moških dvojic so prav tako mlajše kolege nadigrali naši “veterani”. Prvo mesto sta v napetem finalu osvojila brata Turk, Aljoša Turk in Urban Turk, drugo naveza Matevž Bajuk/Mitja Šemrov.
Pri ženskah posamezno sta si Ema Cizelj in Nika Arih priigrali polfinale, vendar obe izgubili proti kasnejšima finalistkoma. Nika je bila v boju za 3. mesto boljša od svoje klubske kolegice Eme.
V disciplini ženskih dvojic sta v nekoliko slabši konkurenci Jerca Bajuk in Ema Cizelj osvojili 2. mesto.
Pri mešanih dvojicah smo s tremi močnimi pari računali na klubske polfinalne dvoboje, vendar pa sta se para Turk A./Cizelj in Turk U./Arih srečala že v četrtfinalu. Slednja sta bila boljša, ki pa sta v polfinalu nesrečno izgubila proti končnima zmagovalcema Ivančič/Polanc. Vse do finala pa se je uspelo priigrati navezi Šemrov/Bajuk J., ki sta po šestih zaporednih tekmah utrujena klonila proti hitrima, močnima medvodčanoma.
Na B-turnirju je bila Jerca Bajuk boljša od vseh tekmic in se povzpela na najvišjo stopničko. Dobro igro je pokazal tudi Sebastijan Miklič, ki je dosegel končno 4. mesto.

V mesecu februarju sledi državno prvenstvo, ki se bo letos odvijalo na Kodeljevem v Ljubljani (3.-4.2.2018).

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=4E060094-BCA3-4C58-BFA5-B3277FAA50E9

img_1760img_1766

img_1769

img_1777 img_1778

J. B.

Share this post