Novice

NIKA ARIH IN DOMEN LAZNIK ZMAGOVALCA 3. A & B TURNIRJA V MARIBORU

NIKA ARIH IN DOMEN LAZNIK ZMAGOVALCA 3. A & B TURNIRJA V MARIBORU

V soboto je v Mariboru potekal še zadnji članski turnir pred 60. državnim prvenstvom republike Slovenije v badmintonu. Mirnčani smo bili zopet zaradi bolezni okrjeni kar za tri igralce, a smo vseeno dosegli kar tri zmage.

Najbolje se je odrezala Nika Arih, ki je slavila v igri posamezno in ženskih dvojicah. Med posameznicami je bila v finalu boljša od Eme Cizelj v dveh setih, ekipni uspeh je s 5. mestom priigrala še Nastja Stovanje.

V igri ženskih dvojic je Nika skupaj s Petro Polanc (BK Medvode) ugnala vso konkurenco. V skoraj mirnskem finalu sta bili Nika in Petra boljši od Eme in Nastje v dveh setih.

Pri fantih sta Domen in Gašper nastopila na B turnirju in se oba brez večjih težav uvrstila v finale tekmovanja, kjer je že drugič zapored slavil Domen.

Moške dvojice pa je najbolje odigral Aljoša Turk, ki je skupaj v paru z Natanom Maksimovičem (BK Bit Ljubljana) osvojil 3. mesto. Naveza Krivec/Laznik je osvojila 9. mesto, potem ko sta jih v skupinskem delu izločila ravno Aljoša in Natan.

Ostanejo nam še mešane dvojice, kjer smo nastopili samo z dvema paroma. Najbolje sta se s 4. mestom odrezala Aljoša in Ema, takoj za njima pa sta se uvrstila Nika in Gašper, potem ko sta morala priznati premoč v četrtfinalu Emi in Aljoši v dveh setih.

Sedaj nas čakata dva tedna treningov in nato 4. februarja državno prvenstvo, ki bo letos potekalo v Medvodah. Mirnčani ciljamo na visoka mesta!

LINK DO REZULTATOV

 

img_9986 img_9989 img_9991 img_9993 img_9997 img_9998 img_9999

img_0003 img_0004

Share this post