Novice

S SREBRNE ŽOGICE Z DVEMA ZMAGAMA IN 11 KOLAJNAMI

S SREBRNE ŽOGICE Z DVEMA ZMAGAMA IN 11 KOLAJNAMI

Kljub zaostrovanju razmer se je v Lendavi organizirala še ena Srebrna žogica. Tokrat v malo manjšem obsegu, vendar še vedno z dobrimi dvoboji. Mirnski igralci smo se v Lendavo odpravili z devetimi igralci in domov odnesli 11 kolajn.

Najbolje sta se tokrat odrezala Vid Koščak in Lana Livk, ki sta slavila v dvojicah do 15 oz. 13 let. V igri posamezno sta oba osvojila srebrno kolajno.

Poleg njiju so na zmagovalni oder prišli tudi drugi igralci. Do 17 let je Manca Zupančič osvojila bron med posameznicami in tudi v dvojicah skupaj s Kristino Kastelic. Eno nižjo kategorijo sta poleg zmagovalca Vida srebrno kolajno osvojila Tevž Ornik in Tim Škrlj. Prikazala sta dobro igro in se dostojno upirala zmagovalcema v treh setih. Še stopničko nižje pa je prišel naš novi član Filip Štrovs. Pri dekletih je dve bronasti kolajni osvojila Zara Šenica. Naša predzadnja kategorija je bila do 13 let. Tu je poleg Lane nastopal še Tim Anzelj, kateri je v dvojicah osvojil srebrno medaljo. Na koncu sta skupaj s Čerinom morala priznati premoč Pešehonovu in Cerarju.

Naslednji vikend bi morali imeti 3. turnir do 13 let, vendar je zaradi pandemije prestavljen. Upam, da se čim preje vrnemo spet nazaj v tekmovalni ritem, saj so igralci lačni tekem in dokazovanja.

LINK DO REZULTATOV

 

 

Share this post