Novice

ODLIČNA UDELEŽBA NA 2. KLUBSKEM TURNIRJU

ODLIČNA UDELEŽBA NA 2. KLUBSKEM TURNIRJU

Nedelja je bil dan za nov klubski turnir na Mirni. Udeležilo se ga je kar 32 tekmovalcev, ki so tekmovali v treh kategorijah: do 9 let, do 11 let in starševski rekreativni turnir.

Pri najmlajših je bilo kar 14 tekmovalcev, ki so bili razvrščeni v dve skupini, kasneje pa sta se po dva najboljša iz skupine uvrstila v polfinale.

Najbolje se je tokrat odrezal Nele Mežnaršič, ki je v finalu po treh napetih setih premagal Tevža Ornika. Tretje mesto si je priigrala Zara Šenica, takoj pod odrom za zmagovalce pa so prišli Anže Cesar s četrtim mestom, Gašper Cesar s petim in Vit Križman s šestim mestom.

Kategorija do 11 let je prinesla tudi veliko dobrih tekem. Tu se je med seboj udarilo 6 tekmovalcev v sistemu vsak z vsakim. Na koncu je največ pokazala Kristina Kastelic, drugo mesto je osvojila Neža Krištof, tretji pa je bil Žan Zupan. Od četrtega do šestega mesta so se še razvrstili: Manca Zorc, Mihael Škoda in Nastja Drčar.

Naši seniorji pa so se prav tako udarili v sistemu vsak z vsakim, kjer sta zmagovalca postala Peter Draksler in Bojan Kirm. Na odru sta se jima pridružila še z drugim mestom Tanja Cesar in Tomaž Kirm, tretja pa je bila naveza Dejan Vidmar in Miha Cesar. Takoj pod odrom so se razvrstili še Krivec/Pungartnik, Križman/Bartolj in zakonca Ornik.

V super vzdušju smo preživeli še en odličen klubski turnir, ki je potekal brez zapletov. Se vidimo na naslednjem 11.2.2017. Vabljeni!

 

img_9957 img_9958 img_9959 img_9960 img_9961 img_9962

 

A.T.

Share this post