Novice

NASTJA IN EMA MED OSEM NAJBOLJŠIH V BELGIJI

NASTJA IN EMA MED OSEM NAJBOLJŠIH V BELGIJI

Že v sredo so se Ema Cizelj, Nastja Stovanje in trener Aljoša Turk odpravili na svetovni pokal v belgijski Herstal. Pot do tja je bila dolga kar 15 ur, zato smo imeli v četrtek dan za počitek in lahek popoldanski trening. V petek pa je šlo že zares.

V igri posamezno se je uspelo v drugi krog uvrstiti Nastji Stovanje, ko je v prvi tekmi ugnala nemko Molitor, nato pa morala priznati premoč prvi nosilki  Lin Nganovi v dveh setih. Nastja je skoraj celotno tekmo držala stik s tekmico, a je na koncu zmanjkalo zbranosti v zadnjem delu seta. Kot nosilka pa je bila v drugi krog že uvrščena Ema Cizelj, ki pa proti angležinji Patel-Redfearn ni našla pravega ritma in taktike, ter se je tako morala posloviti že v drugem kolu.

Bolje sta se punci odrezali v dvojicah, kjer sta tekmovanje začeli v drugem kolu in bili takoj boljši od angleške naveze Chaudhari/Reyes v dveh setih. V sobotnem četrtfinalu pa sta jima nasproti zopet stali angležinji Holden in Ngan. Punci sta prvi set odigrali slabo, v drugem pa imeli že ogromno prednost proti koncu seta, a na koncu zapravili ogromno priložnosti za zmago in morali priznati poraz že po dveh setih in se zadovoljiti s končnim petim mestom.

Sedaj sledi tedenski premor od mednarodnih tekmovanj, potem pa že odpotujemo na svetovni pokal v Dubrovnik, bliža pa se nam tudi domači TEM junior International, ki bo na sporedu 21.-23.10.2016.

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=F4EA65D2-9148-439D-8A2F-91FDFEA59628

IMG_9368 IMG_9369 IMG_9372 IMG_9373 IMG_9375 IMG_9376 IMG_9385 IMG_9386

 

A.T.

Share this post