Novice

NIKA ARIH DRŽAVNA PRVAKINJA V MEŠANIH IN ŽENSKIH DVOJICAH

NIKA ARIH DRŽAVNA PRVAKINJA V MEŠANIH IN ŽENSKIH DVOJICAH

Po prestavljenem državnem prvenstvu za člane, je bil tokrat končna čas, da se pomerijo. Mirnski igralci smo nastopili samo s 4 igralci, saj nam je ponagajala korona in nam vzela kar nekaj igralcev. Kljub majhni zasedbi pa smo uspeli dobiti kar dva naslova Državnega prvaka in dve bronasti kolajni.

Državna prvakinja je postala Nika Arih, katera je slavila v mešanih dvojicah skupaj z Ivančičem iz Medvod. Svoj drugi in najtežje osvojeni naslov pa se je veselila skupaj z Zojo Novak (Bit) v ženskih dvojicah. Punci sta v tretjem setu imeli že 4 zaključne žogice, a se je roka zatresla in igra je šla v podaljške. Tam sta se le končno zbrali in odigrali super točki in slavili. To je bil za Niko 3. naslov Državne prvakinje. Pred leti je to postala v ženskih dvojicah, tokrat pa domov odnesla kar dva naslova, ter tako postala najuspešnejša igralka na prvenstvu.

Zbirki smo dodali še bron v igri posamezno, ki ga je osvojila prav tako Nika. Od nje je bila boljša Polančeva (Medvode) v dveh setih. Zadnjo kolajno pa je priigral Gašper Krivec v moških dvojicah skupaj s Cerkovnikom iz Medvod. Tudi ta je bila bronasta.

Poleg prvenstva za člane je potekal tudi 1. turnir do 15 let. Nastopila sta dva Mirnčana, Lana Livk in Tim Anzelj. Prvi je uspela zmaga med dvojicami z Aličevo iz Olimpije, dodala pa je tudi srebro v igri posamezno, kjer jo je v finalu ugnala ravno njena soigralka iz dvojic.

Tim je dobro igro pokazal v dvojicah, saj se je prebil v finale in klonil po treh setih. To mu je uspelo z Mattiasom iz Bit-a. Med posamezniki je osvojil solidno 5. mesto.

LINK DO REZULTATOV – ČLANI

LINK DO REZULTATOV – U15

Share this post