Novice

Naši ponovno blesteli na Donut Cup-u v Kungoti!

Naši ponovno blesteli na Donut Cup-u v Kungoti!

Pretekli vikend je potekalo mednarodno prvenstvo v Kungoti v kategorijah do 11,13,15 in 17 let. BK Mirna smo poslali številčno odpravo v petek opoldne in tako kot v navadi domov prispeli s številčnimi odličji. Uvrstitve v polfinale so se vrstile ena za drugo, tako da smo bili v nedeljo najbolj zastopan klub v Kungoti. V nedeljo pa je bila najbolj uspešna igralka kluba Ema Cizelj, saj je osvojila obe prvi mesti! Po rezultatih sta ji sledila Julija Kolenc in Domen Laznik, oba s po eno zlato in eno srebrno medaljo. Zlato sta oba osvojila v dvojicah, Domen s klubskim kolegom Gašperjem Krivcem, Julija pa z Vito Lešnik.
Zadnjo četrto zmago na turnirju pa je suvereno osvojil Anej Cizelj, saj mu je le eden tekmovalec uspel presesti mejo 15 točk v enem setu.
Poleg omenjenih zmag so naši tekmovalci nanizali še kup ostalih odličnih uvrstitev. Srebro v klubskem finalu je osvojila Nika Arih, bronasti pa so bili: Nastja Stovanje, Nastja Stovanje/ Nika Arih, Luka Pungerčar, Luka Pungerčar/Žan Laznik, Sebastjan Miklič/ Simon Skok. Čestitke vsem!
S turnirja smo se vračali zadovoljni, vendar do prihajajočih državnih prvenstev čaka igralce še dosti dela in treningov ter predvsem volje, da dvignejo svojo formo na najvišjo raven.
M.B.

 

Share this post