Novice

USPEŠEN JANUAR ZA MIRNSKE BADMINTONISTE

USPEŠEN JANUAR ZA MIRNSKE BADMINTONISTE

IMAMO DRŽAVNEGA PODPRVAKA MED SREDNJEŠOLCI
Naš TIM ŠKRLJ je v sredo na Državnem srednješolskem prvenstvu postal Državni podprvak v igri posamezno. Od njega je bil v finalu boljši Jelenc iz Medvod. Nastopili sta tudi Lana Livk in Zara Šenica, ki sta osvojili 5. mesto.
VID KOŠČAK BRONAST NA ISLANDIJI
V Reykjaviku na Islandiji je potekal svetovni pokal za člane, kjer je nastopal tudi naš najboljši mladinec. Danes sta v polfinalu z Ivančičem morala priznati premoč Angležem po treh setih, 21:13, 13:21 in 17:21.
Odličen začetek za našega Vida, ki se lepo prebija tudi med člani. Sedaj ga že naslednji vikend čaka Državno prvenstvo za člane, ki ga tokrat gosti Zgornja Kungota.
NAŠI NAJMLAJŠI NASTOPILI NA 1. TURNIRJU DO 11 LET
Včeraj smo nastopili tudi na 1. turnirju do 11 let v Ljubljani. Tekmovanje je organizirala BK Olimpija, na samem turnirju pa smo nastopili s 6 igralci in pokazali napredek v igri in rezultatih.
Tokrat sta se najbolje odrezala Maks Skerbiš in Nik Golob, ki sta bila v fantovskih dvojicah peta. Med posamezniki je bil Nik v skupini A deveti, ostali pa so nastopili v B skupini.
Tam se je najbolje odrezal Maks, ki je klonil šele v finalu in osvojil srebrno medaljo. Za njim so se uvrstili še na sedmem mestu Lenart Skerbiš, na osmem Lan Hribar in na devetem Jakob Skerbiš. Med šestnajsterico se je na trinajsto mesto uvrstil Erik Pavlin.

Share this post