Novice

ADRIA YOUTH INTERNATIONAL 2015

ADRIA YOUTH INTERNATIONAL 2015

2. Oktobra, zgodaj zjutraj, smo se odpravili proti Opatiji, kjer smo se udeležili turnirja, ki je bil prejšnja leta sicer organiziran v Poreču.
Barve našega kluba so zastopali Matevž Herman, Nik Zupančič, Jaša Dragar, Miha Arih in Anej Cizelj.

V kategoriji do 13. let je z igro in pristopom na samem tekmovanju največ pokazal Nik Zupančič. V kategoriji posamezno se je uvrstil v četrtfinale, kjer je nesrečno izgubil dvakrat v podaljšani igri. Prav tako je sreča pokazala zobe v igri dvojic. Skupaj z Matevžem Hermanom sta izgubila četrtfinale na 3. sete. V odločilnem setu je med Nikom in Matevžem zmanjkalo komunikacije in tako sta se nasprotnika veselila zmage z rezultatom 22:20. Matevž v igri posamezno ni pokazal svojega pravega obraza, delno mu je to preprečila tudi bolezen. Izgubil je v skupinskem delu in tako ni napredoval v izločilne boje.

V kategoriji do 15. let sta nas zastopala Jaša in Anej. Oba sta se poslovila že v skupinskem delu.
Anej je v igri dvojic skupaj s hrvatom Borna Carjem prišel vse do četrtfinala. V četrtfinalu je bila v treh setih boljša madžarska naveza.

V kategoriji do 17. let smo imeli le enega predstavnika. Miha Arih je v igri posamezno izpadel že v skupinskem delu. V igri dvojic je prav tako izpadel skupaj s hrvaškim igralcem že v prvem krogu.

Z rezultatom na turnirju nisem najbolj zadovoljen. Predvsem nisem zadovoljen s starejšima dvema saj nista imela pravega pristopa na turnirju, manjkala pa je tudi želja po zmagi.

 

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=D88C7982-C56C-4A22-853E-538B7E54D6BF

 

U.T.

 

Share this post