Novice

NA 4. A IN B TURNIRJU TRI ZMAGE

NA 4. A IN B TURNIRJU TRI ZMAGE

Soboto smo Mirnčani izkoristili za še zadnji A in B turnir v tej sezoni. V Maribor smo se odpravili s sedmimi igralci in osvojili nekaj dobrih rezultatov.

V igri posamezno se je najbolje odrezala Nika Arih, ki je osvojila 1. mesto. V finalu je bila v dveh setih boljša od Kotarjeve iz Bit-a. Četrto mesto je v isti disciplini osvojila Ema Cizelj, takoj za njo pa se je uvrstila še Jerca Bajuk s 5. mestom.

Pri fantih je na A turnirju Gašper Krivec osvojil 5. mesto, medtem ko je Žan Laznik slavil na B turnirju brez večjih težav.

V dvojicah, kjer Mirnčani vedno prevladujemo smo slavili v igri ženskih dvojic. Zmage sta se veselili Jerca Bajuk in Ema Cizelj. Drugo mesto je osvojila Nika Arih skupaj z Juršičevo iz Kungote.

Pri fantih sta največ pokazala Aljoša in Urban Turk, ki sta se uspela uvrstiti v polfinale, kasneje pa sta morala zaradi poškodbe predati dvoboje. Med peterico se je uspelo uvrstiti Gašperju Krivcu in Žanu Lazniku.

V mešanih dvojicah smo nastopili s tremi pari in osvojili dve medalji. Srebrno sta osvojila Nika Arih in Urban Turk, bronasto pa Ema Cizelj in Aljoša Turk. Med osmerico sta se s petim mestom uvrstila še Jerca Bajuk in Gašper Krivec.

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=12B40418-8749-4420-BC5F-60B94C7CD652

458361fe-1217-40aa-b026-203897e1d520

Share this post