Novice

USPEŠNI TUDI V MAJU

USPEŠNI TUDI V MAJU

EKIPA BK TEM MIRNA SREBRNA

Mirnski badmintonisti so v 2. slovenski badmintonski ligi tokrat osvojili srebrno medaljo. Potem ko so v polfinalu gladko odpravili Yonex BK Bit z 0:3, so morali po pravi drami v finalu priznati premoč ekipi BK Branik s 3:2. Odločila je igra mešanih dvojic, ko so v tretjem setu imeli več sreče igralci iz Maribora. Slavili so v podaljšani igri in si tako zaslužili nastop v 1. slovenski badmintonski ligi.

Ekipo so to sezono zastopali: Urban Turk, Tevž Ornik, Tim Škrlj, Urban Herman, Tim Anzelj, Lana Livk, Zara Šenica, Ema Cizelj in Nastja Stovanje.
V OPATIJI NAJBOLJŠI LAN HRIBAR
Mirnski najmlajši igralci so se udeležili tudi močnega mednarodnega tekmovanja v Opatiji, kjer je nastopalo več kot 15 držav iz cele Evrope. V treh tekmovalnih dneh se je nabralo kar nekaj dobrih tekem in novih izkušenj.
Najbolje se je presenetljivo tokrat odrezal naš najmlajši Lan Hribar, ki je slavil v igri posamezno do 11 let. V kvalifikacijah je slavil obe tekmi po treh setih in si na koncu zasluženo priigral bronasto medaljo. Gre še za mladega igralca, ki bo letos dopolnil komaj 9 let. To je bil za Lana tudi prvi turnir v tujini.
VID KOŠČAK OSVOJIL SVOJ 1. A TURNIR MED ČLANI
Svojo sezono pa je lepo zaključil naš najboljši mladinec in tudi članski igralec Vid Koščak, ki je v Ljubljani osvojil svoj prvi turnir serije A. To mu je uspelo skupaj z Ivančičem iz Medvod v moških dvojicah. Fanta sta brez večjih težav odpravila vse nasprotnike in slavila brez izgubljenega niza.
Sedaj nas v juniju čakajo še Državna prvenstva do 11, 13, 15 in 17 let.

Share this post