Novice

Kar štiri zmage za Tom na 2. A-turnirju

Kar štiri zmage za Tom na 2. A-turnirju

0901182411-300x300

Naši tekmovalci Matevž Bajuk, Špela Silvester in Aleš Murn so se na 2. A-turnirju, ki je ta konec tedna potekal v Medvodah, odrezali odlično. Domov so prinesli kar štiri zmage in eno drugo mesto.

Špela je postala zmagovalka v vseh treh kategorijah. Med posameznicami je v prvem krogu ugnala prvo nosilko Kodričevo (Kungota), v finalu pa prvo hrvaško igralko Andreo Žvorc (Medvedgrad). Skupaj z omenjeno Hrvatico je osvojila prvo mesto tudi med ženskimi dvojicami.

V mešanih parih je bil Tom po zaslugi Aleša in Špele ravno tako najboljši, med moškimi dvojicami pa sta prvo mesto osvojila Aleš in Matevž, ki sta v finalu v treh setih ugnala izkušeno navezo Pešehonov/Horvat.

Matevž se je zelo dobro odrezal tudi med posamezniki, kjer je do finala zanesljivo premagoval vse tekmece, tam pa je moral priznati premoč izkušenejšemu Luki Petriču (Branik). Tako je zasedel končno drugo mesto. Aleš je na Petriča naletel že v drugem krogu tekmovanja, ob koncu pa je zasedel 5. mesto.

0901184841-300x200Tekmovanja sta se od naših igralcev udeležila tudi Aljoša Turk in Tadej Jezernik. Aljoša se je po dveh zmagah v kvalifikacijah uvrstil v prvi krog tekmovanja, v nadaljevanju pa izgubil vse dvoboje. V kategoriji moških parov  je naveza Turk/Jezernik osvojila 4. mesto.

Bravo naši 🙂

Share this post