Novice

1. Klubski turnir

1. Klubski turnir

IMG_0033V soboto, 15.11.2014, tistega lepega dopoldneva je potekal prvi klubski turnir. Turnir je bil namenjen našim najmlajšim članom kluba na katere kasneje računamo tudi na državnem in evropskem nivoju.

Turnirja se je udeležilo 14 igralcev, ki so se pomerili v kategoriji do 9. in 11. let.
V kategoriji do 9. let so se najprej pomerili v skupinskem delu. Prvi štirje so napredovali v glavni del tekmovanja, kjer pa je največ znanja pokazal Vid Koščak. V finalu je bil boljši od Dana Križmana. 3. mesto si je priboril Luka Vrana.
Pri puncah se je zmage veselila Neža Krištof, ki je premagala tudi nekaj dečkov.

V kategoriji do 11. let je na najvišjo stopničko stopil Jaka Mežan, ki je bil boljši od Jaše Dragarja. Naj povem, da je Jaša svoj prvi trening opravil šele v četrtek, dva dni pred turnirjem. 3. mesto si je priboril Andraž Šimić. Za bron sta se pomerila z bratom Anžetom, boljši pa je bil po pričakovanju starejši.
Pri deklicah do 11. let je zmago slavila Manca Zupančič.

Turnir je potekal hitro, saj smo zaključili že okrog 12.00. Da nismo bili lačni so za prigrizke poskrbele naše zlate mame, pa tudi pijače za potešitev žeje ni manjkalo.
Naj še dodam, da sem zelo užival v igri mladih navihancev. Turnir je potekal v duhu “fair playa”, ki ga velikokrat zelo pogrešam pri profesionalnem športu. Na turnirju ni bila potečena niti ena solzica.

NA MLADIH SVET STOJI!!!

[nggallery id=113]

U.T.

Share this post