Novice

Mitja in Ema zlata na mednarodnem turnirju v Poreču

Mitja in Ema zlata na mednarodnem turnirju v Poreču

Pretekli vikend se je naš klub udeležil Junior & Youth International, ki se je odvijal v sončnem Poreču.

Mitja, Žan in Sebastijan so naš klub zastopali v kategoriji do 19 let, ki šteje tudi za evropsko jakostno lestvico in sicer Junior International. Mitja je med posamezniki klonil šele v polfinalu, v dvojicah pa je skupaj s svojim partnerjem Rebhandlom premagal vse nasprotnike.
Vzporedno je potekal tudi mednarodni turnir za mlajše, tako imenovani Adria Youth Interntaional. Naš klub so zastopali: Urban Kolenc,Urban Herman,Gašper Krivec, Domen Laznik, Ema Cizelj, Julija Umek, Zala Šturm. Najuspešnejša je bila Ema, ki se je okitila kar z dvema zlatima medaljama v kategoriji do 15 let in sicer med posameznicami ter v dvojicah skupaj z Lio Šalehar. Tudi Urban Herman se je zavihtel na stopničke v kategoriji do 17 let in sicer v dvojicah skupaj z Froehlichom in Izo Šalehar v mešanih parih, v obeh kategorijah je osvojil tretjo mesto. Tudi ostali naši so igrali po svojih zmožnostih in dosegli dobre rezultate.
Tako lahko od naših igralcev pričakujemo odlične rezultate tudi na naslednjem mednarodnem turnirju, ki bo potekal pri nas na Mirni.

Ostali rezultati:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=B7A70547-608B-4F2A-B635-8AD2A49604E1

http://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=BBCA212F-BCD8-49FC-AC99-A21B4885F9B5
[nggallery id=76]

Share this post