Novice

VID KOŠČAK 3. NA DOMAČEM PARKETU

VID KOŠČAK 3. NA DOMAČEM PARKETU

Mirna je bila zopet prizorišče badmintonskega dogajanja. Tokrat so se pomerili igralci v starostni kategoriji do 15 let, kjer smo videli kar zanimive dvoboje in napete končnice.

Najboljša na turnirju je bila tokrat Nika Bedič (BK Mladost), ki je slavila med posameznicami in mešanimi dvojicami. Pri posameznicah je bila boljša od Anje Blazina (BK Ljubljana) v treh setih. Bron si je priigrala prav tako lendavska igralka Iva Koša,ki je bila v tekmi za tretje mesto boljša od Vesne Halič (BK Kungota). Naša Kristina Kastelic je bila po zmagi nad Manco Zupančič med osem najboljših, v glavni del tekmovanja pa se je poleg obeh naštetih deklet uspelo uvrstiti še Neži Krištof.

Pri fantih je zopet brez večjih težav slavil Mark Koroša (BK Kungota), kateri je v finalu odpravil Žigo Podgorška (BK Medvode). Na oder za zmagovalce se jima je z zmago nad Tadejem Ušeničnikom (BK Medvode) pridružil še Gašper Trobec iz BK Ljubljana. Vid Koščak je v tej disciplini osvojil 5.mesto, Tevž Ornik, Tim Anzelj in Tim Škrlj pa so se uspeli prebiti iz skupine v glavni del tekmovanja.

Mešane dvojice so bile zelo zanimive proti koncu tekmovanja. Finale je postregel s pravo dramo, saj sta se po treh napetih setih zmage veselila Nika Bedič (BK Mladost) in Žiga Podgoršek (BK Medvode). V finalu sta bila boljša od ljubljanske naveze Trobec/Blazina. Bron sta si po napeti končnici in treh setih priigrala Vid Koščak (BK Mirna) in Iva Koša (BK Mladost). Boljša sta bila od štajerske naveze Koroša/Halič (BK Kungota). V glavni del tekmovanja sta se uvrstili še dvojici Dan Križman/Manca Zupančič in Tim Škrlj/Kristina Kastelic.

LINK DO REZULTATOV

 

A.T.

Share this post