Novice

MIRNČANI ODLIČNI NA DONUT CUP 2016

MIRNČANI ODLIČNI NA DONUT CUP 2016

Pretekli vikend smo se z ekipo 7 fantov (6 igralcev in trener) odpravili na tradicionalni turnir v Zg. Kungoto. Turnir se imenuje Donut Cup. Kljub majhnemu številu nastopajočih so naši igralci prikazali odlične igre, še posebaj smo izstopali v dvojicah.

V najmlajši kategoriji U-11 je Vid Koščak slavil v igri dvojic skupaj s Korošo iz Kungote. Pri posameznikih je Vid dosegel tretje mesto.

Kategorija U-13 nam je prinesla največ kolajn, saj smo osvojili tri. Zlato sta osvojila Nik Zupančič in Matevž Herman v igri dvojic. Na oder za zmagovalce se jima je pridružil še Tim Sladič s tretjim mestom. Pri posameznikih je tretje mesto osvojil Nik Zupančič, ki je v četrtfinalu izločil nosilca Gotesmana v dveh setih, kasneje pa izgubil v polfinalu od Jana Babnika iz BK Ljubljane. Matevž Herman je osvojil 5. mesto, saj ga je izločil ravno Babnik, Tim pa je končal še malo nižje, na devetem mestu. Od njega je bil boljši klubski kolega Nik.

Anej Cizelj je bil edini predstavnik v starostni kategoriji U-15. Skupaj z Mastenom (BK Branik Maribor) sta slavila v igri dvojic, kjer sta v finalu odpravila ljubljansko navezo Bambič/Smrkolj. V posamičnem delu je Anej osvojil tretje mesto. Od njega je bil v dveh setih boljši dvojiški partner Masten.

Ostane nam še najstarejša kategorija U-17, kjer smo zopet imeli samo enega predstavnika, Gašperja Krivca. Mirnčan je brez večjih težav osvojil zlato v igri posamezno, saj ni imel na turnirju dostojnega nasprotnika, ki bi lahko ogrozil njegovo igro. Skupaj z Klemencem iz Maribora je na koncu dodal še srebro v igri dvojic.

Z izkupičkom smo lahko zelo zadovoljni saj smo osvojili lar 9 kolajn. Še bolj pomembno je pa to, da je vsak od 6 igralcev domov odnesel vsaj eno medaljo.

EN, DVA MIRNA!!!

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=3046F9A7-8443-4D59-B6F9-60B41210426B

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=1DE1EFC5-108B-4FE4-9DAC-256F662CBD39

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

 

A.T.

 

Share this post