Novice

NIKA ARIH IN EKIPA U-13 DOBITNIKI PRIZNANJ NA ŠPORTNIKU LETA 2020

NIKA ARIH IN EKIPA U-13 DOBITNIKI PRIZNANJ NA ŠPORTNIKU LETA 2020

V sklopu “slovenska bakla,” kjer smo nastopili tudi mirnski badmintonisti, je včeraj potekal tudi “Športnik leta 2020.” Podelitev je letos potekala v občini Trebnje, kjer je bil tudi cilj slovenske bakle.

Slovenska olimpijska bakla je iz Šentruperta potovala preko Mirne v občino Trebnje. Le to so nosili športniki iz različnih krajevnih klubov. Svojih nekaj metrov smo imeli tudi mirnski badmintonisti: Nastja Stovanje, Lana Livk in Tim Anzelj. Z baklo smo pretekli nekaj metrov in jo nato predali naslednji ekipi.

Po prihodu v cilj je nato sledila še podelitev priznanj najboljšim športnikom za leto 2020. Od mirnskih badmintonistov so bili nominirani: Nika Arih, ekipa TEM Mirna U-13 (Lana Livk, Zara Šenica, Tim Škrlj, Tevž Ornik in Tim Anzelj), Aljoša Turk in članska ekipa BK TEM Mirna (Žan Laznik, Urban in Aljoša Turk, Nik Zupančič, Nika Arih, Ema Cizelj, Nastja Stovanje, Jerca Bajuk, Urban Herman in Anej Cizelj). 

Svojih nagrad so se tokrat veselili Nika Arih (zmagovalka po izboru navijačev) in ekipa TEM MIRNA U-13 (mlada ekipa leta).

Čestitke vsem dobitnikom nagrad in tudi nominirancem.

Nika pa je ta vikend nastopila tudi na OP Avstrije, kjer je v igri mešanih dvojic osvojila 5. mesto skupaj z Ivaničem iz Medvod.

Share this post