Novice

ROMUNIJA PRINESLA KOMPLET MEDALJ

ROMUNIJA PRINESLA KOMPLET MEDALJ

romunijaDanes se je v Timišvari končala Velika nagrada Romunije. Mirnske in reprezentančne barve so zastopali Nika Arih, Ema Cizelj in Nastja Stovanje.

Največ je uspelo na koncu iztržiti Niki Arih, ki se je veselila svoje prve zmage v karieri na tekmovanjih ranga EGP. To ji je uspelo v mešanih dvojicah skupaj z Ivaničem (BK Medvode). Na celem turnirju nista oddala niti enega seta in se zasluženo uvrstila na najvišjo stopničko. V zadnji finalni tekmi sta bila boljša od romunske naveze Valentine/Simionescu 22:20 in 21:15.

Drugo kolajno za nas je priigrala Ema Cizelj, ki se je uspela uvrstiti v finale turnirja v igri ženske posamezno. Na žalost je bila tam od nje boljša Francozinja Lambert v dveh setih, 22:20 in 21:12. Emo je zmanjkalo v drugem setu in tako se je morala zadovoljiti s srebrom, kar je seveda odličen rezultat.

Ostane nam še ena disciplina. V ženskih dvojicah sta si uspeli priboriti bron Nastja Stovanje in Nika Arih. V polfinalu sta bili od njiju premočni Francozinji Heriau/Lambert z rezultatom 21:11 in 21:12.

Torej odličen zaključek za mirnske igralke. Že v sredo pa se odpravljajo na mednarodni članski turnir na Slovaško (Trenčin). O vseh rezultatih boste kot vedno tudi obveščeni.

 

LINK DO REZULTATOV

 

A.T.

Share this post