Novice

MIRNA VZELA TRI NASLOVE DRŽAVNIH MLADINSKIH PRVAKOV

MIRNA VZELA TRI NASLOVE DRŽAVNIH MLADINSKIH PRVAKOV

Bit center Ljubljana je bil prizorišče državnega mladinskega prvenstva za sezono 2015/16. Mirnčani smo na turnir odšli z osmimi igralci, domov pa prinesli tri naslove in osem medalj.

Pri igri posamezno je naslov državne prvakinje osvojila Ema Cizelj, ki je v finalu premagala klubsko kolegico Niko Arih v dveh setih. Na odru za zmagovalce se jima je pridružila še Nastja Stovanje, ki je zasedla tretje mesto. Od nje je bila v polfinalu boljša Ema, potrebno pa je omeniti, da je v četrtfinalu Nastja izločila prvo nosilko turnirja Petro Polanc iz Medvod. Trojna zmaga za Mirno!

Fantje so v igri posamezno razočarali, saj se ni nikomur uspelo prebiti v drugi krog tekmovanja.

Dvojice so prinesle drugi naslov. Osvojila ga je Nika Arih skupaj s Petro Polanc. V finalu sta bili boljši od mirnske naveze Stovanje/Cizelj v treh napetih setih. Pri fantih je drugo mesto osvojil Urban Herman skupaj z Martinom Cerkovnikom iz Medvod. Od njiju sta bila v finalu boljša Zalar in Krapež (BK Bit Ljubljana) v dveh setih.

V mešanih dvojicah pa je svoj drugi naslov državne prvakinje osvojila Nika Arih skupaj s Krapežom. V finalu sta v treh napetih setih odpravila medvoško navezo Ivančič/Polanc. Na odru sta se Niki pridružila še Nastja in Urban s tretjim mestom. Slednja sta v polfinalu morala priznati premoč finalistoma, Ivančiču in Polančevi.

Odličen vikend za mirnsko ekipo. Trije naslovi in osem medalj, ter že tretjič zapored ubranitev naslova državne prvakinje med posameznicami.

En, dva MIRNA!!!

LINK DO REZULTATOV

 

image1 image2 image3 image4

 

A.T. in S.M.

 

Share this post