Novice

ZOPET VICEPRVAKI V LIGAŠKEM TEKMOVANJU

ZOPET VICEPRVAKI V LIGAŠKEM TEKMOVANJU

IMG_0093V nedeljo se je odvijalo še zaključni del ligaške sezone za obe naši ekipi. Ponovno smo bili organizatorji mi in potihem pričakovali naslov, ki smo ga lani v tesnem obračunu izgubili na domačih tleh proti Medvodam.

Vendar je bilo prvo potrebno opraviti še z Bitom, ki je tudi stalni nasprotnik v polfinalih lige. Tu je Nastja, Mitja in Urban ter zopet Nastja in Ema dokaj rutinirano opravilo z nasprotniki, le Sebastijan je moral priznati premoč Zalarju, pa še to po 3 napetih setih.

V finalu nas je tako kot že vrsto let čakala ekip Medvod. Letos obe malce pomlajeni, vendar nič kaj manj izenačeni. Oba singla sta šla v eno smer, ženski (Ema) k nam in moški (Sebastjan) njim. Čakala nas je za nas odločilna tekma, saj smo ženski debel dobili rutinirano, moške dvojice. Mitja in Urban sta po živčnem prvem setu in že zaostanku v drugem se uspela zbrati in tekmo pripeljati do 3. seta, kjer pa sta z malce preveč napakami predvsem pri rezultatu 15:15, in tako izgubila.
Nekaj možnosti smo imeli še pri mešanih dvojicah, vendar sta Ivančič in Polanc iz Medvod odigrala na nivoju celotne njune dobre sezone in se tako veselili zaporednega naslova.

Naša druga ekipa je imela prvo tekmo predano, v drugi pa smo dali možnost igranja vsem in so prav tako sicer z rezultatom 3:2 uspeli osvojiti včeraj najvišje možno 5. mesto.

Obe ekipi sta se prestavili tudi v novi klubski podobi, ki nas bo krasila naslednjih nekaj sezon. Žalost in kisle obraze smo tako lažje prebrodili ob novem dizajnu, ki je predvsem dobra zgledal zato, ker nas se še vedno tako veliko rado zbere v telovadnici, da zastopamo barve svojega kluba in smo vedno veseli tudi tistih, ki so za nekaj časa malo pospravili loparje.
O tem se lahko sami prepričate spodaj v galeriji.Ekipi so zastopali: Mitja, Sebastijan, Urban H, Nastja, Ema, Žan, Luka, Gašper, Urban K., Urša, Zala, Jerca

M.B.

[nggallery id=131]

Share this post