Novice

GAŠPER KRIVEC NAJBOLJŠI MIRNČAN NA 1. TURNIRJU DO 19LET

GAŠPER KRIVEC NAJBOLJŠI MIRNČAN NA 1. TURNIRJU DO 19LET

V soboto se je v Ljubljani v Bit centru odvil prvi turnir do 13 in 19 let. Mirnčani smo zaradi odsotnosti deklet nastopili samo s štirimi fanti in na koncu osvojili dve bronasti kolajni.

Kot smo že omenili v naslovu, se je najbolje odrezal Gašper Krivec, ki je v igri posamezno osvojil tretje mesto. V polfinalu je bil od njega boljši Ivančič iz Medvod v treh setih. Gašper je prikazal dobro igro in jo na koncu kronal tudi s tretjim mestom, ko je ugnal še Zalarja iz Ljubljane. Med osem najboljših se je uspel uvrstiti še Domen Laznik, ki je v četrtfinalu po treh setih moral priznati premoč ravno Zalarju.

Skupaj sta si fanta v igri dvojic priigrala bronasto medaljo. V polfinalu sta povsem brez prave želje po zmagi izgubila proti Ivančiču in Jerčinoviču, ki sta na koncu slavila na turnirju, kasneja pa v igri za tretje mesto ugnala navezo Jordan/Smrkolj.

Do 13 let sta nastopila tokrat le brata Šimić. Anže se je v igri posamezno uspel presenetljivo uvrstiti med deset najboljših, medtem ko je starejšemu bratu Andražu zmanjkala ena zmaga za napredovanje. Skupaj sta fanta odigrala še dvojice in malo je manjkalo, da bi pripravila presenečenje in se uvrstila med štiri najboljše, a sta ju v zadnji tekmi ugnala Perič Marovt in Ušeničnik v treh napetih setih.

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=FC4B9FDC-4BE5-4CCF-B6DD-E85555497F70

 

IMG_9433 IMG_9434 IMG_9438 IMG_9439 IMG_9442 IMG_9444 IMG_9445 IMG_9446

 

A.T.

Share this post