Novice

VID KOŠČAK BRONAST NA “MEDVODE FORZA CUP 2018”

VID KOŠČAK BRONAST NA “MEDVODE FORZA CUP 2018”

Pretekli vikend je bil cel namenjen turnirju v Medvodah. To je že tradicionalni “Medvode Forza Cup 2018.” Mirnčani smo na tekmovanje odšli kar s 14 igralci, ki so nastopili v štirih različnih kategorijah (U11, U13, U15 in U17).

Tokrat se je najbolje izkazal Vid Koščak, ki je skupaj z Jelencem iz Medvod osvojil tretje mesto v fantovskih dvojicah do 13 let. Fanta sta brez težav prišla do polfinala, kjer sta ju kasneje izločila Španca Oballe in Nuviala z rezultatom 23:21 in 21: 11. Kljub vodstvu 20:19 v prvem setu, jima na koncu ni uspelo dobiti seta. Kasneje v drugem pa je koncentracija padla in po odmoru sta Španca zbežala na neulovljivo prednost.

Dobro igro je v kategoriji do 11 let prikazala tudi Lana Livk, ki se je v igri posamezno uspela uvrstiti med šest najboljših. V četrtfinalu je bila od nje boljša Romunka Cristina v dveh setih.

Tudi pri starejših smo videli nekaj dobrih tekem. Nik Zupančič se je uspel v kategoriji mešanih dvojic do 17 let uvrstiti na 9. mesto, med tem ko je Matevž Herman po treh setih izgubil v drugem krogu pri posameznikih. Skupaj v dvojicah sta prav tako uspela osvojiti 9. mesto.

LINK DO REZULTATOV: Link1

Link2

Share this post