Novice

3 NASLOVI ZA TOM-OVCE, SKUPNO 6 MEDALJ

3 NASLOVI ZA TOM-OVCE, SKUPNO 6 MEDALJ

badminton_mirna_rn_1Danes se je končalo 53. državno prvenstvo. Najbolje od TOM-ovcev se je odrezala Špela Silvester, ki je osvojila “trojček”. Skupno smo osvojili 3 zlate, 1 srebrno in 2 bronasti medalji.
V mešanih parih sta brez težav naslov DP osvojila Aleš Murn in Špela Silvester. Med osmerico sta se še prebila Aljoša Turk in Jerca Bajuk.
Med moškimi posamezno nismo imeli dobitnikov medalj, najdlje sta prišla Aleš Murn in Matevž Bajuk, ki sta se prebila med osmerico.
V igri ženske posamezno je Špela prav tako nadigrala Kodričevo iz Kungote v dveh setih in si priborila svoj prvi naslov DP v tej kategoriji.
Pri moških dvojicah smo imeli dve medalji, in sicer v finalu sta nastopila Matevž Bajuk in Aleš Murn, ki sta se morala na koncu zadovoljiti z srebrom, bron pa sta priigrala brata Turk, Aljoša in Urban. Med osem najboljših sta na koncu končala tudi Dušan Skerbiš in Žiga Strmole.
Ženske dvojice je po treh se tih dobila prav tako Špela Silvester skupaj z Majo Kersnik iz BK Olimpija. Še en bron pa nam je priigrala Taja Borštnar z Niko Švaljek iz BK Branik Maribor. Med osmerico so bile še Jerca Bajuk z Sabino Magyar iz BK Mladost Lendava in Urša Arih z Nino Kotar iz BK Bit.img_2508

Rezultati

A.T.

Share this post