Novice

3 zlata odlicja na 2. turnirju do 13 let in 3.turnirju do 19 let v sezoni 2013/2014

3 zlata odlicja na 2. turnirju do 13 let in 3.turnirju do 19 let v sezoni 2013/2014

V nedeljo se je 12 naših igralcev zbralo na omenjenima turnirjema v Ljubljani v dvorani, kjer so v preteklosti igrale naše slavne Krimovke.

Zjutraj so se udarili naši mlajši gladiatorji, kjer sta Julija Kolenc in Anej Cizelj brez večjih težav uspela dokazati, da jima v kategoriji posamezno ni para. Skupaj sta združila moči tudi v dvojicah, kjer pa jima ni uspelo ponoviti uspeha iz iger posamezno, vendar sta kljub temu osvojila najnižjo stopničko.

Kasneje so prišli na vrsto še mladinci, kjer po dolgem času nismo imeli predstavnika v polfinalu pri fantih posamezno, tako da so morala dekleta prevzeti boj za klubsko čast. To jim je uspelo skoraj perfektno, saj smo lahko opazovali klubski finale, kjer je Ema Cizelj v treh setih premagala Nastjo Stovanje, Niki Arih pa je za las ušlo polfinale.

Boljših iger fantov smo se lahko nagledali v dvojicah, kjer sta se Žan Laznik in Luka Pungerčar uspela uvrstiti v finale. Pri dekletih pa sta tretje mesto osvojili Nika in Nastja.

Skupno torej zadovoljiv rezultat, vendar ne povsem po naših željah. Veliko obračunov se je končalo v treh setih, katerega smo povečinoma izgubljali. Tako, da bo treba delati malo več na zbranosti in pogumu v zaključkih obračunov, če hočemo pokazati svoje optimalne rezultate.

 

Matevž Bajuk

Share this post