Novice

Anej in Aljoša bronasta na turnirju v Ljubljani

Anej in Aljoša bronasta na turnirju v Ljubljani

V Bit centru v Ljubljani je v soboto potekal 2. turnir iz serije štirih za končno jakostno lestvico. Pomerili so se igralci v kategorijah U-11, U-15 in članska B kategorija.

Pa začnimo z najmlajšimi, kjer se je najbolje odrezal Vid Koščak, ki si je priboril v skupini 3 zmage in bil od četrtfinala oddaljen le za eno zmago. Na koncu je naš najmlajši igralec dosegel 7. mesto, kar je odličen rezultat za igralca, ki je še v starostni kategoriji U-9. Poleg Vida sta nastopila še Jaka Mežan in Manca Zupančič, ki sta dosegla vsak po eno zmago.

Vid in Manca sta nastopila tudi v mešanih dvojicah, kjer sta v skupinskem delu zabeležila eno zmago in se dostojno upirala nasprotnikom. Končala sta tekmovanje na 8. mestu z izredno borbeno igro.

Pri selekciji U-15 sta nastopila dva naša tekmovalca, Anej Cizelj in Miha Arih. Najbolje se je odrezal Anej, ki je Mirnčanom priboril prvi bron. V polfinalu je bil od njega boljši Lonzarič (BK Branik) v dveh setih, v tekmi za tretje mesto pa je v treh setih odpravil Smrkolja (BK Ljubljana). Naš drugi predstavnik Miha Arih se je na koncu moral zadovoljiti z 9. mestom.

V članski B kategoriji se je najbolje odrezal Aljoša Turk, ki nam je priboril drugi bron na tekmovanju. V polfinalu je bil od njega boljši Cerkovnik iz Medvod v dveh napetih setih.

Pri dekletih pa je nastopila le Nastja Stovanje, ki je na koncu zasedla 5. mesto.

 

LINK DO REZULTATOV

 

IMG_4926_2 IMG_4927_2 IMG_4928_2 IMG_4939_2

 

A.T.

 

Share this post