Novice

DOBER ZAČETEK NOVE SEZONE V LJUBLJANI

DOBER ZAČETEK NOVE SEZONE V LJUBLJANI

Dolgi most je bil prizorišče nadaljevanja sezone, ki bo letos potekala do konca decembra. Na sporedu je bil tokrat 3. turnir do 15 in 19 let.

Najbolje se je odrezal z dvema kolajnama Vid Koščak do 15 let, ki je osvojil bronasto v igri posameznikov in srebrno v igri dvojic skupaj z Jelencem iz Medvod. Vid je v polfinalu posameznikov moral priznati premoč Trobcu, ki je bil kasnejši zmagovalec turnirja. V finalu s Tadejem pa sta prikazala dobro igro in le z nekaj več zbranosti bi lahko posegla tudi po zmagi, a sta se na koncu morala zadovoljiti s srebrom.

V isti kategoriji sta Tevž Ornik in Tim Škrlj osvojila bron v igri dvojic. Morala sta priznati premoč ravno navezi Koščak/Jelenc v dveh setih, vendar sta pokazala, da napredujeta v igri. Med posamezniki sta oba igralca osvojila 5. mesto, od Tima je bil boljši v 1/4 finalu ravno Vid, Tevž je priznal poraz boljšemu Kotniku iz Ljubljane. Med četrtfinaliste se je na koncu prebil tudi Dan Križman skupaj z Jaklinom iz Konexa.

Pri dekletih se je najbolje odrezala Neža Krištof, ki je skupaj z Emo Korenin iz Konexa osvojila nehvaležno četrto mesto. Od njiju je bila boljša naveza Bremec/Korent v dveh setih. Med posameznicami je Neža osvojila 5. mesto.

LINK DO REZULTATOV

Share this post