Novice

IZ DRŽAVNEGA PRVENSTVA DO 15 LET S SEDMIMI KOLAJNAMI

IZ DRŽAVNEGA PRVENSTVA DO 15 LET S SEDMIMI KOLAJNAMI

Dan pred klubsko 30. obletnico smo v Mariboru odigrali še zadnje Državno prvenstvo za leto 2020. To je bila starostna kategorija do 15 let. Na tekmovanje smo odšli s 5 tekmovalci in na koncu osvojili 7 medalj.

Najbolje se je tokrat odrezal Vid Koščak, ki je postal Državni podprvak v igri mešanih dvojic skupaj z Ivo Koša (Lendava) in dvojicah skupaj z Jelencem iz Medvod. Med posamezniki je osvojil bronasto medaljo, 5. mesto pa je dodal še v isti disciplini tudi Tim Škrlj. Slednji se je bolje odrezal med dvojicami, kjer je skupaj z Tevžom Ornikom osvojil bron, med mešanimi pari pa prav tako tretje mesto z Nežo Krištof.

Pri dekletih je s tremi kolajnami najbolje zaključila Neža Krištof, ki je poleg brona z Timom osvojila še bron med posameznicami in srebro med dvojicami skupaj z Emo Korenin iz BK Konex. Solidno peto mesto je med posameznicami osvojila tudi Zara Šenica.

Tako smo zaključili s tekmovanji za prejšnjo sezono, naslednji vikend pa se že prične 1. in 2. slovenska badmintonska liga, kjer bomo Mirnčani zopet nastopili z dvema ekipama: BK TEM Mirna in BK TEM Mirna Junior. Nato jim do konca junija sledijo še ostala mladinska tekmovanja.

LINK DO REZULTATOV

Share this post