Novice

SREBRNA ŽOGICA LENDAVE 2022

SREBRNA ŽOGICA LENDAVE 2022

Pretekli vikend se je kar 13 igralcev udeležilo mednarodnega turnirja “Srebrna žogica Lendave 2022.” Na dvodnevnem turnirju so se mirnski igralci odlično odrezali in domov prinesli kar nekaj kolajn.

Najbolje se je tokrat izkazal Tim Škrlj, ki je slavil posamezno in v dvojicah do 17 let. V finalu je bil boljši od klubskega soigralca Tevža Ornika. Pri dekletih so v enaki starostni kategoriji po dve kolajni osvojili Neža Krištof in Zara Šenica. Osvojili sta jo med posameznicami in v dvojicah. Neža z Emo Korenin (BK Konex), Zara pa z Lano Livk.

Kategorija do 15 let nam je prav tako prinesla zmago. Razveselil se jo je Tim Anzelj, ki je skupaj z Mattiasom iz Bit-a zmagal v fantovskih dvojicah. Zlati medalji je Tim dodal še srebrno med posamezniki. Dodatno srebrno medaljo je med posameznicami osvojila tudi Lana Livk.

Za še zadnji dve kolajni pa sta poskrbeli Leila Sambolec in Vita Oven. Obe sta jo osvojili med posameznicami do 11 let.

Do konca sezone nas tako čakajo še tri tekmovanja, najprej Forza Konex open, nato Državno ekipno prvenstvo do 13 in 19 let, na koncu pa še 2. dan prve in druge slovenske badmintonske lige na Mirni. Našo polletno sezono pa bomo zaključili na tradicionalnem pikniku 18.6.2022 na Mirni.

LINK DO REZULTATOV

Share this post