Novice

MIRNČANI USPEŠNI NA 3. TURNIRJU U-11, U-15 IN U-19

MIRNČANI USPEŠNI NA 3. TURNIRJU U-11, U-15 IN U-19

Mirnčani so se na zadnji turnir pred državnimi prvenstvi odpravili v Ljubljano. Skupaj je nastopilo kar 12 igralcev, tri dekleta in 9 fantov.

Med najmlajšimi se je najbolje odrezal Vid Koščak, ki je slavil v fantovskih dvojicah do 11 let skupaj s Korošo iz Zg. Kungote. Na odru za zmagovalce sta se mu pridružila še Anže Šimić in Dan Križman, ki sta osvojila odlično tretje mesto. Nehvaležno četrto mesto je v igri posamezno osvojil Vid, četrti pa sta bili tudi Neža Krištof in Tara Kavčič v dekliških dvojicah. Pohvaliti je potrebno tudi Dana Križmana in Taro Kavčič, saj sta se uspela uvrstiti v glavni del tekmovanja. Oba sta na koncu osvojila 5. mesto.

V srednji kategoriji do 15 let je Anej Cizelj osvojil drugo mesto skupaj z Mastenom iz Maribora v fantovskih dvojicah. Nehvaležno in odlično četrto mesto sta v isti disciplini osvojila Nik Zupančič in Matevž Herman. Anej je svoji srebrni kolajni dodal še bronasto v igri posamezno. Odlično 5. mesto je osvojil komaj 12 letni Nik.

Pri mladincih je največ pokazala Nika Arih, ki je zmagala v igri posamezno. V finalu je bila boljša od Petre Polanc (BK Medvode) v treh setih. Pri fantih se je s petim mestom najbolj izkazal Gašper Krivec, ki je dobro igro prikazal v četrtfinalu proti Cerkovniku iz Medvod. Gašper je kasneje skupaj z Urbanom Kolencem osvojil bronasto kolajno med fantovskimi dvojicami. Še stopnico višje pa se je uvrstil Urban Herman skupaj s Cerkovnikom. Od njiju sta bila v finalu boljša Ivančič in Jerčinovič iz Medvod.

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=AE532CAB-D2CE-4AD0-BFFD-AEC5C1D23FFB

image image image image

A.T.

Share this post