Novice

1. TURNIR DO 13 LET V NOVI SEZONI

1. TURNIR DO 13 LET V NOVI SEZONI

V nedeljo se je peterica naših igralcev v kategoriji U13 odpravila na turnir v Slovenj Gradec. Ekipo so sestavljali Pika Škrlj, Vita Oven, Leila Sambolec, Urban Železnik ter Ian Bunderšek.

V kategoriji deklet posamezno so vse 3 naše igralke nastopale v B skupini. Najvišje se je uspelo uvrstiti Piki, ki je dosegla 4. mesto. Leila se je uvrstila med najboljših 8, za preboj v polfinale pa ji je v tretjem setu zmanjkalo nekaj športne sreče. Punci sta kasneje združili moči še v igri dvojic, kjer se jima je uspelo uvrstiti v 1/8 finala. Vita pa je z dvema zmagama ter enim porazom tekmovanje zaključila kot druga v skupinskem delu.

Pri fantih je Urban nastopal v A skupini, kjer mu žreb ni bil naklonjen saj je že v prvem kolu naletel na 2. nosilca in izgubil, kasneje pa si je priboril 12. mesto. Ian pa je v B skupini z dvema porazoma in eno zmago zaključil tekmovanje v skupinskem delu. Fanta sta nastopala tudi v dvojicah, kjer jima ni uspelo razviti prave igre in sta tekmovanje prav tako zaključila v skupinskem delu.

LINK DO REZULTATOV

Share this post