Novice

TIM ŠKRLJ IN TEVŽ ORNIK ZMAGOVALCA NA TURNIRJU DO 15 LET

TIM ŠKRLJ IN TEVŽ ORNIK ZMAGOVALCA NA TURNIRJU DO 15 LET

Pretekli vikend smo Mirnčani nastopili oba dneva. V soboto so nastopili igralci do 13 in 19 let v Bitu v Ljubljani, kjer smo s tremi igralci osvojili eno bronasto medaljo v moških dvojicah do 19 let in srebrno medaljo do 13 let. Prvo sta osvojila Vid Koščak in Nik Zupančič, drugo pa je v B kategoriji do 13 let osvojil Filip Trdina. Solidno četrto mesto je med posamezniki med mladinci osvojil še Nik.

Sončno nedeljo pa smo preživeli v Muti na koroškem. Na sporedu je bil 1. turnir do 15 let za sezono 2021. Na sam turnir smo odšli s petimi igralci in na koncu iztržili zlato in dve bronasti kolajni.

Tokrat je bil od naših najbolj razpoložen Tevž Ornik, ki je skupaj s Timom Škrljem v dvojicah osvojil zlato medaljo, med posamezniki pa je po pravi drami v polfinalu na koncu osvojil 3. mesto. Med osmerico sta se uspela prebiti še Tim Anzelj in Tim Škrlj.

Pri dekletih je solidno igro prikazala Zara Šenica,ki je med posameznicami osvojila 5. mesto, med dvojicami pa sta skupaj z Lano Livk osvojili 3. mesto.

LINK DO REZULTATOV

LINK DO REZULTATOV U13 in U19

Share this post