Novice

MIRNČANI NAJBOLJŠI NA DOMAČIH TLEH

MIRNČANI NAJBOLJŠI NA DOMAČIH TLEH

Na Mirni je pretekli vikend potekala generalka pred Državnim članskim prvenstvom. Kljub slabi udeležbi in mnogim odpovedim tekem, smo videli zanimive in borbene dvoboje. Največji plen pa so tokrat odnesli domači tekmovalci, ki so osvojili 4 zmage in skupno 8 kolajn.
Zmago med posamezniki A je tokrat slavil Miha Ivančič (Medvode), kateri je v finalu ugnal Gašperja Krivca iz Mirne. Tretje mesto si je brez večjih težav zagotovil Tilen Zalar iz Bit-a.
V nižji B kategoriji je slavil prav tako tekmovalec iz Medvod, to je bil Gal Bizjak, ki je po napeti tekmi v zadnjem dvoboju ugnal drugouvrščenega Nika Zupančiča iz Mirne. Tretje mesto si je priigral Matic Ivančič (Medvode).
Pri dekletih je prvič v sezoni med posameznicami slavila domačinka Nika Arih, ki je v finalu v dveh setih ugnala Nino Kotar iz Bit-a. Na oder za zmagovalce se jima je s tretjim mestom pridružila še Petra Polanc iz Medvod.
V B kategoriji je brez večjih težav slavila Nastja Stovanje (Mirna), drugo mesto je osvojila Taja Pipan (Medvode), tretja je bila Anja Jordan (Ljubljana).
Pri dvojicah so tudi tokrat slavili domačini. Pri moških sta zmagovalca postala Urban Turk (Mirna) in Tilen Zalar (Bit). V finalu sta bila boljša od mirnske dvojice Bajuk/Turk. Bron sta si po napeti in dolgi tekmi priigrala igralca Maribora Lonzarič in Lesničar.
Ženske dvojice so prav tako mirnske, saj sta slavili Jerca Bajuk in Nika Arih. Srebro je osvojila naveza Vračar/Alič (Olimpija), bron je tokrat odšel k navezi Jordan/Novak (Ljubljana).
Zadnja disciplina mešanih dvojic je prinesla še zadnje zmagovalce. Zopet sta se zmage veselila Petra Polanc in Miha Ivančič iz Medvod, ki sta v finalu po napeti končnici ugnala Aljoša Turka in Niko Arih iz Mirne. Bron sta si zagotovila brez odigrane igre Taja Pipan in Jaka Ivančič (Medvode).

Share this post