Novice

VID KOŠČAK BRONAST NA PRVEM TURNIRJU DO 13 LET

VID KOŠČAK BRONAST NA PRVEM TURNIRJU DO 13 LET

V soboto smo se Mirnčani odpravili v Ljubljano na prvi turnir do 13 in 17 let. Na tekmovanje smo odšli kar z enajstimi igralci in dosegli nekaj lepih rezultatov.

Najbolje se je v kategoriji do 13 let odrezal Vid Koščak, ki je zasedel 3. mesto. V polfinalu je moral priznati premoč Podgoršku (Medvode) v dveh setih, kasneje pa je v tekmi za tretje mesto po treh nizih ugnal Jelenca iz Medvod. Odlično peto mesto je osvojil tudi Anže Šimić, med deseterico pa se je uspel uvrstiti še Dan Križman, potem ko ga je v osmini finala ugnal ravno Anže.

Pri dekletih se je uspelo najdlje uvrstiti Manci Zupančič in Tari Kavčič. Obe sta osvojili 9. mesto.

Igro dvojic je najbolje odigrala Manca Zupančič skupaj s Tinkaro Alič iz Olimpije. Na koncu sta osvojili nehvaležno četrto mesto in pokazali, da bosta še resni konkurentki za naprej. V isti disciplini sta peto mesto osvojili Tara Kavčič in Neža Krištof.

Pri fantovskih dvojicah pa sta se najdlje prebila Anže Šimić in Tim Škrlj, katera sta na koncu osvojila odlično peto mesto.

V najstarejši kategoriji do 17 let smo imeli Mirnčani dva predstavnika. Nik Zupančič in Matevž Herman sta skupaj v dvojicah osvojila četrto mesto. V igri posamezno je bil Matevž sedmi, potem ko je v razigravanju od petega do osmega mesta ugnal ravno Nika.

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=66694991-165E-4822-8EF0-8082F9F0FC2D

img_1432

 

Share this post