Novice

ZMAGA NIKE ARIH IN ALJOŠA TURKA

ZMAGA NIKE ARIH IN ALJOŠA TURKA

V soboto in nedeljo se je kar 14 članska ekipa odpravila na 1. turnir do 13 let in 2. A in B turnir v sezoni. Turnir je potekal v Bit centru v Ljubljani, kjer smo na koncu osvojili 5 medalj.

Pri najmlaših sta se tokrat najbolj izkazala Tim  Škrlj in Dan Križman, ki sta v igri dvojic osvojila 2 mesto. Takoj za njima se je uvrstil Vid Koščak skupaj z Jelencem iz Medvod, nehvaležno četrto mesto pa je osvojil Tevž Ornik skupaj z lendavskim kolegom Jako Kiraljem. Odličen klubski uspeh saj smo med prve štiri uspeli priti kar s tremi pari, manjkala je samo pika na i.

Tudi dekleta so prikazala dobro igro. Na oder za zmagovalce sta se uspeli prebiti s tretjim mestom Tara Kavčič in Neža Krištof. Četrto mesto je osvojila Zara Šenica skupaj z Mio Gleich iz Maribora.

Pri posameznikih so bili tokrat naši bolj skromni. S četrtim mestom je bil tokrat naš najboljši Vid Koščak, kateri je prikazal premalo interesa za kaj več. Med osmerico sta se uspela uvrstiti še Dan Križman in Tim Škrlj. Enak rezultat sta pri dekletih naredili tudi Tara in Neža, ki sta bili prav tako na koncu uvrščeni med osmerico najboljših.

Člani so tekmovanje zaključili v nedeljo, saj so bila takrat na vrsti polfinala in finala.

Pri posameznikih se je med četverico A turnirja uspel prebiti Gašper Krivec, kateremu je na koncu zmanjkalo moči in zbranosti za kaj več. V polfinalu ga je po treh setih ugnal Zalar(Bit), v tekmi za najnižjo stopničko pa še M. Ivančič (Medvode). V B kategoriji je četrto mesto osvojil prav tako Žan Laznik, ki je v napetem boju za bron izgubil proti J. Ivančiču iz Medvod. V polfinalu je bil od njega boljši neugodni Osterc (Maribor).

V ženski kategoriji je nastopila samo Nika Arih in na koncu osvojila 3. mesto. V polfinalu je bila brez večjih možnosti proti Stankovičevi (BK Ljubljana), v tekmi za bron pa je uspela ugnati Brajkovičevo iz Bita.

Med dvojicami smo bili Mirnčani priča klubskemu dvoboju, vendar tokrat za bronasto medaljo. V treh setih sta bila na koncu boljša Sebastijan Miklič in Žan Laznik. Ugnala sta navezo Urban Herman/Gašper Krivec po treh napetih setih.

Zadnjo tekmo dneva je odigrala mešana dvojica Aljoša Turk in Nika Arih. Brez prave konkurence sta slavila brez izgubljenega seta in se zavihtela na najvišjo stopničko.

LINK DO REZULTATOV

 

Share this post