Novice

ZADNJI A IN B TURNIR V SEZONI

ZADNJI A IN B TURNIR V SEZONI

Sporočamo vam še rezultate iz zadnjega A in B turnirja, ki se je odvijal v Ljubljani na Dolgem mostu. Mirnčani smo nastopili s 6 igralci in domov odnesli kar nekaj kolajn.

V igri A kategorije je drugo mesto med posameznicami osvojila Ema Cizelj, ki je morala v finalu priznati premoč Kaji Stanković iz BK Ljubljana. Četrto mesto je osvojila Nika Arih, ki je v polfinalu morala priznati premoč klubski kolegici Emi. Kasneje je Nika na žalost izgubila tudi dvoboj za tretje mesto, od nje je bila boljša Kotarjeva v dveh setih.

Pri fantih je nastopil le Aljoša Turk, ki je zasedel 5. mesto, saj je moral v četrtfinalu zaradi težav s stegensko mišico predati dvoboj.

V B kategoriji posameznikov je prvo mesto osvojil Sebastijan Miklič, ki je brez večjih težav odpravil vse svoje nasprotnike in se prvič v tej sezoni veselil zmage na turnirju.

Pri dvojicah je največ uspelo prikazati Niki Arih skupaj s Petro Polanc, saj sta slavili v igri ženskih dvojic. Na odru za zmagovalce sta se ji pridružili še Ema Cizelj in Nastja Stovanje, ki sta osvojili tretje mesto.

Edina mirnska fantovska dvojica na turnirju Mitja Šemrov in Sebastijan Miklič je osvojila drugo mesto. V finalu sta morala priznati premoč medvoški navezi Jerčinovič/Ivančič v dveh setih. To je bil prvi poraz Mirnčanov na A turnirju po zelo zelo dolgem času.

Ostanejo nam še mešane dvojice, kjer pa nismo prikazali prave igre, tako da tudi z rezultatom nismo bili zadovoljni, saj se ni nikomur uspelo uvrstiti med štiri najboljše.

 

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=019D0ACF-98B1-459E-908A-C360EF3DA9A8

 

image image image image

(Foto: BZS)

 

A.T.

Share this post