Novice

NIKA ARIH IN JERCA BAJUK ZOPET SLAVILI NA A TURNIRJU

NIKA ARIH IN JERCA BAJUK ZOPET SLAVILI NA A TURNIRJU

Na Mirni je za vikend potekal 2. A in B turnir v tej sezoni. Prijavilo se je 33 fantov in 11 deklet. Videli smo veliko zanimivih dvobojev in napetih končnic.
Pri moških posamezno je brez težav slavil Miha Ivanič (Medvode), ki je v finalu premagal klubskega kolega Jako Ivančiča. Miha je bil v polfinalu boljši od Tilna Zalarja (Bit), Jaka pa od Gala Bizjaka (Medvode). V tekmi za tretje mesto je slavil Zalar v dveh setih. Med četverico smo tako presenetljivo, ali pa tudi ne, videli kar dva mladinca, ki sta že v četrtfinalu izločila postavljene nosilce.
V B kategoriji je slavil Rok Kuprivc (Medvode), ki je bil v finalu boljši od Grege Šuštarja (Medvode) v dveh setih. Tretje mesto je pripadlo Simonu Skoku (Konex), četrto pa Aneju Cizlju (Mirna).
Pri dekletih je ravno tako svojo dominanco pokazala Petra Polanc (Medvode), ki je v finalu v dveh setih premagala Nike Brajkovič (Bit). Nike je rahlo presenetljivo v polfinalu izločila Niko Arih (Mirna), Petra pa je bila boljša Od Nine Kotar (Bit). V tekmi za bron je bila Nika Arih boljša od Nine Kotar v dveh setih.
Ženske dvojice so tudi tokrat pripadle Niki Arih in Jerci Bajuk (Mirna). V finalu sta bili punci močnejši od naveze Polanc/Alič (Medvode/Olimpija) v treh napetih setih, kjer sta več zbranosti in izkušenj pokazali mirnčanki. Za bron sta se pomerili navezi Kotar/Brajkovič (Bit) in Cizelj/Stovanje (Mirna). Po treh setih sta slavili ljubljančanki.
Moške dvojice sta suvereno dobila Miha Ivančič in Rok Jerčinovič (Medvode). V finalu sta ugnala mladinsko navezo Masten/Ivančič J. (Maribor/Medvode) v dveh setih. V tekmi za bronasto medaljo so se pomerili Maksimovič/Zalar (Bit) in domača naveza Herman/Miklič (Mirna). Slavila sta prva v dveh setih, zadnjega po podaljšani igri.
Ostanejo nam še mešane dvojice, kjer sta zopet slavila aktualna državna prvaka Petra Polanc in Miha Ivančič (Medvode). Po napetih treh setih sta ugnala navezo Arih/Ivančič J. (Mirna/Medvode). Tekmo za tretje mesto sta dobila Tilen Zalar in Nike Brajkovič (Bit), ko sta bila v dveh setih boljša od domače naveze Herman/Stovanje (Mirna).

Share this post