Novice

VID KOŠČAK OSVOJIL “HATTRICK” NA DRŽAVNEM KADETSKEM PRVENSTVU

VID KOŠČAK OSVOJIL “HATTRICK” NA DRŽAVNEM KADETSKEM PRVENSTVU

Zadnje Državno prvenstvo smo odigrali v Mariboru, kjer so nastopili igralci do 11 in 17 let. Na tekmovanje smo odšli kar z 9 igralci in domov prinesli nekaj izjemnih rezultatov.

Tokrat je bil najboljši Vid Koščak, kateri je presenetljivo, ali pa tudi ne, slavil v vseh treh kategorijah do 17 let. Med posamezniki se je moral še najbolj potruditi proti favoriziranemu Jelencu iz Medvod, kjer je v tretjem setu že izgubljal s 15:19, vendar je na koncu uspel obrniti rezultat sebi v korist in slavil 21:19. V finalu je nato brez večjih težav odpravil Trobca iz Ljubljane v dveh setih. Peto mesto je osvojil še Tim Škrlj.

V dvojicah sta z Jelencem prav tako slavila, vendar sta imela dosti več dela. Najprej že v polfinalu, kjer sta ju zelo namučila klubska kolega Tevž Ornik in Tim Škrlj v treh napetih setih. Kasneje sta v finalu po pravi drami slavila še proti ljubljanski navezi Trobec/Kotnik, odločilni set po podaljšani igri 25:23.

Skupaj z Anjo Blazina iz Ljubljane pa ni imel večjega dela v finalu mešanih dvojic. Boljša sta bila od Jelenca in Korentove v dveh setih in si tako priigral zasluženo kar tri naslove. Tudi v tej disciplini je Tim Škrlj osvojil 3. mesto skupaj z Ivo Koša iz Lendave.

Pri dekletih sta Neža Krištof in Zara Šenica osvojili 5. mesto med posameznicami in skupaj v dvojicah. Zara je bila v mešanih dvojicah 5. skupaj s Tevžem.

Pri 11-ki pa je tokrat najbolje nastopila Vita Oven, ki je v vseh treh kategorijah osvojila 5. mesto. V dvojicah skupaj z Evo Krištof.

LINK DO REZULTATOV

Share this post