Novice

ODLIČEN VIKEND ZA MIRNSKE IGRALCE

ODLIČEN VIKEND ZA MIRNSKE IGRALCE

V Mariboru je v soboto potekal 3. turnir v kategoriji U-13 in U-17. Mirnska zasedba je na turnir odšla z devetimi igralci, domov pa prinesla sedem medalj.

Najmlajša kategorija je bila izjemno uspešna saj je v presenetljivem (ali pa tudi ne) mirnskem finalu slavil Matevž Herman, ki je premagal dvojiškega partnerja Nika Zupančiča v dveh setih. Oba sta nastopila izjemno tudi v polfinalu kjer sta izločila prvega in drugega nosilca turnirja. Zelo dobro so se odrezali tudi Vid Koščak, Tim Sladič in Andraž Šimić, saj sta prva dva v kvalifikacijah zasedla drugo mesto, medtem ko je bil Andraž tretji.

Pri dvojicah sta na žalost v finalu Matevž in Nik izgubila v treh setih. Od njiju je bila boljša naveza Babnik/Hac Györkös (BK Ljubljana/Bk Mladost Lendava). Odlično četrto mesto sta osvojila Tim Sladič in Andraž Šimić. V polfinalu sta bila od njiju boljša klubska kolega, kasneje pa za tretje mesto še Puhek in Pungartnik (BK Branik Maribor in BK Kungota).

Pri kadetih se je v igri posamezno najbolje odrezal Urban Kolenc, ki je osvojil drugo mesto. Od njega je bil v finalu boljši Lesničar (BK Branik Maribor) v treh napetih setih. Odlično tretje mesto je osvojil “povratnik” Domen Laznik. V polfinalu je bil od njega na žalost boljši v treh setih Lesničar, vendar je v tekmi za tretje mesto zbral dovolj moči, da je v treh setih odpravil Šuštarja (BK Medvode). Osmo mesto je osvojil Gašper Krivec.

Pri dvojicah U-17 pa smo na našo srečo gledali mirnski finale med navezama Krivec/Kolenc in Cizelj/Laznik. Boljša je bila prva in sicer v dveh setih. Potrebno je omeniti, da sta Domen in Anej v polfinalu izločila prvo postavljena nosilca Lesničarja in Lonzariča v treh izjemno napetih setih.

Z izkupičkom smo lahko zelo zadovoljni, vendar lahko še precej dodamo, da bomo na državnem prvenstvu še boljši.

En, dva MIRNA!!!

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=582C363F-BA35-4E44-A789-87C110DD327C

 

image image image image

image image

 

A.T.

Share this post