Novice

Naši igralci uspešni v Waghauselu

Naši igralci uspešni v Waghauselu

Pretekli vikend je v nemškem mestu Waghausel, potekalo že tradicionalno 19. mladinsko mednarodno prvenstvo. Udeležilo se ga je preko 170 igralcev iz desetih držav. BK Mirna je kot edini slovenski klub odlično zastopal naše barve.

Naš najmlajši igralec Anej je osvojil prvo mednarodno zmago in sicer v igri posameznikov, naša najmlajša igralka Ela pa tudi odlično drugo mesto. Anej in Gašper sta v igri dvojic osvojila odlično tretje mesto, sicer velja omeniti, da je Anej v igri dvojic igral kategorijo višje kot v igri posameznikov. Na tem turnirju pa so barve našega kluba zastopali tudi sestre Šalehar in Vid Žohar. Lia je osvojila odlično drugo mesto med posameznicami in prvo mesto v dvojicah skupaj z Madžarsko kolegico Madaradsz. Iza pa je skupaj s Hrvaško partnerko Barković klonila šele v finalu proti še drugim klubskim parom in sicer Emi in Nastji. Ema je pokazala tudi odlično igro med posameznicami in osvojila prvo mesto, Iza je bila tretja.
Tudi naši “starejši” fantje so se odrezali odlično. Urban Herman je skupaj z madžarskim partnerjem Madaradszom osvojil tretje mesto v dvojicah. Sebastijan pa je zmagal v igri dvojic skupaj z luksemburškim partnerjem, med posamezniki pa je klonil šele v finalu.

Vsem nastopajočim iskrene čestitke za borbene predstave in osvojene medalje!

[nggallery id=58]

 

Share this post