Novice

AUSTRIA OPEN 2016

AUSTRIA OPEN 2016

Pretekli vikend je na Dunaju v Stadthalle potekalo odprto prvenstvo Avstrije (kategorija International Challenge), katerega sta se udeležila brata Turk, Aljoša in Urban. Šlo je za izredno močan turnir, saj vsi igralci iz celega sveta zbirajo še zadnje točke za uvrstitev na Olimpijsken igre, ki bodo potekale letos v Riu.

Najbolje sta se fanta odrezala v igri moških dvojic, kjer sta se uvrstila kot druga nosilca kvalifikacij v glavni del tekmovaja, nato pa v 1. krogu odpravila še uzbekistansko navezo Bakhshullaev/Savatyugin v dveh setih. Kasneje sta bila od njiju boljša finalista turnirja japonca Mitsuhashi in Watanabe v dveh setih. Japonca sta imela res zelo hitro in napadalno igro, kar je fantoma delalo veliko preglavic, a na koncu sta bila lahko z 9. mestom zelo zadovljna.

Aljoša je nastopil še v igri posamezno kjer je v prvem krogu kvalifikacij izgubil od nemca Wadenke v treh setih. V tretjem je bilo preveč neizsiljenih napak, kar je znal nemec hitro izkoristiti sebi v prid.

Urban pa je skupaj v paru s Katarino Beton (ŠRD Konex Ljubljana) prikazal zelo dobro igro v kvalifikacijah mešanih dvojic, kjer sta na žalost na koncu izgubila v dveh setih proti kitajski navezi Ao/Yiling.

Link do rezultatov: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=AA09FA43-D45E-4559-BED5-7A154B86F958

image

image

image

 

A.T.

Share this post