Novice

Medvode Forza Cup

Medvode Forza Cup

V petek 6.12. pa do nedelje 8.12. je v Medvodah potekal mednarodni turnir do 11,13,15 in 17 let. Turnirja se je udeležilo veliko število tekmovalcev iz sedmih držav, ki so pokazali borbene in zanimive dvoboje.
Naši so se odrezali odlično in osvojili kar 22 odličij. Med vsemi pa velja izpostaviti Aneja Cizlja ter Urbana Kolenca, ki sta osvojila dvojno zmago, v igri posamezno kot tudi v igri dvojic.
V kategoriji do 11 let je med deklicami Enja Cvelbar kot edina naša tekmovalka osvojila 3. mesto med posameznicami, pri dečkih pa je Matevžu Hermanu po treh napetih setih za malenkost zmanjkalo športne sreče in je tako osvojil končno 2. mesto, Nik Zupančič je bil tretji.
Do 13 let je brez konkurence ostal Anej Cizelj, ki je slavil v igri posamezno in tudi v dvojicah skupaj z Jakom Ivančičem, pri deklicah pa je Julija med posameznicami osvojila odlično 2. mesto, v dvojicah pa se je skupaj z Ingo Sadaič povzpela na najvišjo stopničko.
Pri fantih do 15 let je Urban Kolenc presenetljivo ugnal vso konkurenco v igri posameznikov kot tudi v igri dvojic, skupaj z Gašperjem Krivcem. Domen Laznik in Gašper Krivec sta osvojila 3. mesto med posamezniki, Domen pa je skupaj z Lio Šalehar slavil v igri mešanih parov. Pri dekletih je še eno zlato osvojila Zala Šturm in sicer v igri dvojic skupaj z Anjo Koman.
V najvišji kategoriji pa je prvo mesto med dekleti posamezno osvojila Nastja Stovanje po klubskem boju z Emo cizelj, Nika je bila tretja. V dvojicah pa so se morale vse tri tekmovalke zadovoljiti z 3. mestom. Pri fantih pa je Urban Herman v moških dvojicah skupaj z Martinom Cerkovnikom moral priznati premoč šele v finalu po treh napetih setih.

Čestitke vsem igralcem!
[nggallery id=91]
Ostali rezultati

Share this post