Novice

IZ SREBRNE ŽOGICE S 6 KOLAJNAMI

IZ SREBRNE ŽOGICE S 6 KOLAJNAMI

V Lendavi je konec tedna potekala že 11. tradicionalna Srebrna žogica Lendave. Mirnčani smo imeli 6 nastopajočih, domov pa smo odnesli prav toliko kolajn.

Disciplina U-11 ni prinesla kolajne, je pa zato dobro igro prikazal Vid Koščak, ki se je uspel prebiti med 16 najboljših.

Sledi disciplina U-13, kjer smo osvojili našo prvo kolajno. V igri dvojic sta tretje mesto osvojila Tim Sladič in Matevž Herman. Ni veliko manjkalo pa bi v polfinalu izločila še češko navezo, a sta bila na koncu prekratka v treh setih. Peto mesto je osvojil  Vid Koščak skupaj s Korošo (BK Kungota). Med posamezniki se je najdlje uspelo prebiti Matevžu, ki je v četrtfinalu moral priznati premoč zmagovalcu turnirja madžaru Tothu.

Anej Cizelj nam je prinesel v kategoriji U-15 drugo in tretjo kolajno. V igri posamezno je osvojil bronasto kolajno. V polfinalu je bil od njega boljši kasnejši zmagovalec Janoštik v dveh setih. Skupaj z Mastenom (BK Branik Maribor) pa sta prišla vse do finala, kjer sta po napeti tekmi izgubila proti navezi Vadlja/Janoštik.

Zadnje tri medalje pa sta priigrala Domen Laznik in Gašper Krivec. Med posamezniki sta oba zasedla tretje mesto. Domen je moral v polfinalu priznati premoč Jerčinoviču (BK Medvode) v treh setih, Gašper pa Zalarju (BK Bit Ljubljana) tudi v treh igrah. Med dvojicami sta se skupaj prebila vse do finala, kjer sta se kasneje morala zadovoljiti s srebrno kolajno. Boljša je bila naveza Jerčinovič/Zalar v dveh setih.

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=28CBAFFC-83D9-4AD2-B0E9-CEDFAC05A322

 

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Share this post