Novice

DVE ZMAGI ZA MIRNČANE NA 1. TURNIRJU U-11, U-15 IN U-19

DVE ZMAGI ZA MIRNČANE NA 1. TURNIRJU U-11, U-15 IN U-19

Včeraj je na Dolgem mostu v Ljubljani potekal prvi turnir za starostne kategorije U-11, U15 in U-19. Mirnčani smo na turnirji nastopili z enajstimi igralci. Domov smo odnesli šest medalj, dve zlati, tri srebrne in eno bronasto.

Kategorija U-11 je bila zelo uspešna. V igri posamezno sta četrto mesto zasedla Vid Koščak pri fantih in Manca Zupančič pri dekletih. Štiri zmage je v skupini dosegel Dan Križman, Anže Šimić je osvojil eno manj.

Dvojice so prinesle prvo zlato medaljo za Mirno. Osvojil jo je Vid Koščak skupaj z Markom Korošo iz Zg. Kungote. Vidu pa sta se na odru za zmagovalce premierno pridružila tudi Anže Šimić skupaj z Danom Križmanom. Za fanta je to prva kolajna na državnih tekmovanjih, Anže pa je sploh odigral svoj prvi državni turnir! Pri dekletih je svojo prvo kolajno osvojila tudi Manca Zupančič. To je bila srebrna kolajna. Fantastično!

V “srednji” kategoriji se je najbolje odrezal Anej Cizelj, ki je dvakrat osvojil srebrno kolajno. V igri posamezno je brez težav prišel vse do finala, nato pa klonil proti Smrkolju v dveh setih. Tudi v dvojicah je moral priznati premoč v finalu. Od Aneja in Mihe Mastena (BK Branik Maribor) sta bila boljša Ljubljančana Bambič in Smrkolj v dveh setih. Dobre igre so prikazali v igri posamezno tudi ostali naši igralci. Matevž Herman in Nik Zupančič sta zasedla drugo mesto v kvalifikacijski skupini z dvema zmagama. Oba skupaj pa sta v dvojicah zasedla 5. mesto, kar je še vedno lep uspeh. Nekaj zmag sta si priigrala tudi Liam Repar in Jaša Dragar.

Med mladinci sta drugo zlato kolajno za Mirnčane osvojila v igri moških dvojic Gašper Krivec in Urban Herman. V finalu sta bila v treh setih boljša od Jerčinoviča in Ivančiča iz Medvod.

Pri igri posamezno je Urban zasedel nehvaležno četrto mesto, takoj za njim se je uvrstil Gašper. Od Urbana je bil v tekmi za tretje mesto boljši Zalar (BK Bit Ljubljana) v napetih treh setih.

 

LINK DO REZULTATOV: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=057A8DED-5053-4478-86B0-9732DF090870

 

image image image image image image image image image image image image image

 

A.T.

Share this post