Novice

NA ZADNJEM A TURNIRJU ZLATI IN TRIKRAT SREBRNI

NA ZADNJEM A TURNIRJU ZLATI IN TRIKRAT SREBRNI

V soboto je v Bit centru v Ljubljani potekal še zadnji A in B turnir v tej sezoni. Mirnčani smo nastopili s 7 igralci in osvojili eno zlato in tri srebrne kolajne.

Zlate medalje se je veselila Nika Arih skupaj z Andražem Krapežem iz Bit-a, potem ko sta v finalu ugnala Emo Cizelj in Aljošo Turka v dveh setih. V isti kategoriji sta četrto mesto osvojila še Jerca Bajuk in Žan Laznik.

Pri moških dvojicah sta se najbolje odrezala Aljoša Turk in Žan Laznik, ki sta klonila šele v finalu proti navezi Zalar/Krapež (Bit), katero sta v skupinskem delu že premagala, a jima ni uspelo tega ponoviti še enkrat.

V igri moških posamezno A turnirja se je najbolje odrezal Gašper Krivec, ki je na koncu zasedel 4. mesto, potem ko je v tekmi za tretje mesto moral priznati premoč Zalarju. Kategorija B pa nam je prinesla še zadnjo srebrno kolajno. Osvojil jo je Anej Cizelj, potem ko ga je v finalu premagal reprezentančni soigralec Blaž Smrkolj (Bit). Sicer je Anej že v skupinskem delu premagal Blaža, a mu je v finalni tekmi zmanjkalo koncentracije in idej.

Več o rezultatih pa si lahko pogledate na spodnji povezavi: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=F731B062-B97C-4C00-8E89-F922FEDEF1B8

img_0741img_0708 img_0737

Share this post