Novice

DP do 11 in do 17 let v Zg. Kungoti

DP do 11 in do 17 let v Zg. Kungoti

Ema dvakratna državna prvakinja. Urban Turk drugi med posamezniki

Zg. Kungota, 1.6.2008. Člani BK TOM spet uspešni na državnem prvenstvu do 11 in do 17 let. Najboljša je bila Ema Cizelj z dvema zlatima medaljama in eno bronasto. Do medalj še Nika Arih, Nuša Zaman in Domen Laznik. V starostni kategoriji pa so se na zmagovalni oder poleg Urbana povzpeli še Mitja ŠemrovNik Gerden in Klemen Kramar.

Na državnem prvenstvu za starostno kategorijo do 11 in do 17 let v Zgornji Kungoti so člani BK Tom ponovno blesteli. Pri mlajših je Ema Cizelj zmagala med deklicami posamezno in deklicami dvojice skupaj s Cecilijo Barut iz Bit Ljubljana. Uspeh je dopolnila še Nika Arih, ki je bila med posameznicami tretja, prav tako pa tretja skupaj z Nušo Zaman med dvojicami. Domen Laznik je skupaj z Emo Cizelj osvojil tretje mesto med mešanimi pari. Tudi Vid Lekše, Anže Crljenkovič in Urban Kolenc so pokazali dobre igre.

V konkurenci do 17 let je bil naš glavni adut Urban Turk, ki se je po napetih dvobojih prebil vse do finala, kjer pa mu je zmanjkalo moči, da bi presenetil prvo postavljenega Alena Roja iz Kungote. V dvojicah med fanti sta s Klemnom Kramarjem bila tretja, prav tako sta tretje mesto osvojila še Mitja Šemrov in Nik Gerden. Tudi Jerco Bajuk, Filipa Malusa in Aleksa Mikliča je potrebno pohvaliti, saj so dostojno zastopali barve kluba.

Share this post