Novice

MIRNČANI Z DVEMA ZLATIMA KOLAJNAMA IZ MEDVODE FORZA CUP 2015

MIRNČANI Z DVEMA ZLATIMA KOLAJNAMA IZ MEDVODE FORZA CUP 2015

Pretekli vikend je v Medvodah potekal že 7. tradicionalni Forza cup turnir. Tekmovalcev je bilo skoraj 200 iz različnih koncev Evrope.

Mirnčani smo imeli zaradi številnih bolezni le 7 nastopajočih.

V najšibkejši kategoriji U-11 se je uspelo med osem najboljših uvrstiti Vidu Koščaku, kjer je kasneje v četrtfinalu moral priznati premoč Angležu Pangu, ki je na koncu tudi osvojil turnir.

Pri fantih U-13 smo osvojili dva brona. Prvega je osvojil Matevž Herman v igri posamezno, kjer je v “boju” za finale moral priznati premoč Angležu Jonesu v dveh setih. Drugo kolajno je osvojila dvojica Herman/Zupančič. Žal sta morala zaradi zdravstvenih težav predati polfinalno tekmo in se okititi z bronasto kolajno. Potrebno je omeniti, da sta do polfinala Nik in Matevž izločila 2. in 3. nosilce na tem turnirju. Dobro igro je pokazal tudi Tim Sladič, ki je v posamezni konkurenci osvojil 9. mesto.

Kategorija starejših dečkov U-15 je prinesla prvo zlato kolajno za Mirnčane. Osvojil jo je Anej Cizelj skupaj z Miho Mastenom iz BK Branik Maribor. Fanta nista oddala niti enega samega seta in zasluženo slavila. Zlatu pa je Anej v igri posamezno dodal še bron. Žal je zaradi slabe priprave na polfinalno tekmo moral priznati premoč Smrkolju (BK Ljubljana) v dveh setih.

Ostala nam je še kategorija U-17, katera nam je prinesla drugo zlato kolajno. Osvojil jo je Urban Kolenc skupaj z ruskim igralcem Akhmadievom. Tudi v tej disciplini fanta nasprotnikom nista pustila nobenega seta.

Zadnjo kolajno na tem tekmovanju je zopet osvojil Urban Kolenc v igri fantje posamezno. V polfinalu je bil od njega boljši Izraelec Netzer v dveh setih.

 

LINK DO REZULTATOV:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=A8D59816-556E-474F-AB95-D196A1D86F3B

 

image image image image

 

A.T.

Share this post